Flytthjälp

Flytthjälp

Flytthjälp Företagsflytt

Vi har genom åren genomfört många företags-, kontors- och privatflyttar, samt interna omflyttningar, runt om i landet. Vi har idag en modern bilpark, våra medlemmar är erfarna och har de tekniska hjälpmedel som behövs för att genomföra en flytt på ett snabbt och säkert sätt. Ingår det kassaskåp eller andra tunga föremål i flytten, utgör det inga hinder för oss. Kontakta oss gärna, så kommer vi ut och gör en kostnadsfri besiktning av det som skall flyttas.

Intern omflyttning

Om ni är i behov av en intern omflyttning på ert kontor, lager eller andra utrymmen, står vi gärna till tjänst. Våra medlemmars mångåriga vana av interna omflyttningar gör att arbetet sker smidigt, snabbt och säkert så att er personal kommer snabbt igång med sitt arbete på sina nya arbetsplatser.

Läs allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier: Kontor 2003

För mer information
kontakta oss

Flytthjälp Privatflytt

Är det dags att flytta? Kontakta oss gärna via telefon, eller genom att fylla i en offertförfrågan, så kontaktar vi dig för kostnadsfri besiktning och rådgivning hur vi kan hjälpa dig med flytten på ett kostnadseffektivt och säkert sätt. Om vi får flytta dig, får du låna flyttkartonger utan extra kostnad och vi tillhandahåller etiketter och makulatur för packning av ömtåligt gods. Vi är försäkrade och varje medlem innehar F-skattsedel. Som privatperson finns idag möjligheten till RUT-avdrag vid bohagsflytt.

Läs allmänna flyttbestämmelser för konsument: Bohag 2010

Offertförfrågan Privatflytt

Gör din offertförfrågan direkt på vår webbplats, så återkommer vi med ett bra erbjudande.

För mer information
kontakta oss