Flytthjälp

Flytthjälp

Flytthjälp Företagsflytt

Vi har genom åren genomfört många företags-, kontors- och privatflyttar, samt interna omflyttningar, runt om i landet. Vår bilpark är anpassad efter gällande miljö- och trafiksäkerhetsregler. Våra medlemmar är erfarna och har de tekniska hjälpmedel som behövs för att genomföra en flytt på ett effektivt och säkert sätt. Ingår det kassaskåp eller andra tunga föremål i flytten, utgör det inga hinder för oss. Kontakta oss gärna, så kommer vi ut och gör en kostnadsfri besiktning av det som skall flyttas.

Intern omflyttning

Om ni är i behov av en intern omflyttning på ert kontor, lager eller andra utrymmen, står vi gärna till tjänst. Våra medlemmars mångåriga vana av interna omflyttningar gör att arbetet sker smidigt, snabbt och säkert så att er personal kommer snabbt igång med sitt arbete på sina nya arbetsplatser.

Läs allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier: Kontor 2003

För mer information
kontakta oss

Flytthjälp Privatflytt, möblering och transporttjänst

Om vi får flytta dig finns möjligheten att hyra nya kartonger för 2kr st, begagnade för 1 kr st. (Gäller endast privatperson, och vid flytt via oss)

Vi kan också tillhandahålla etiketter till märkning och makulatur för packning av ömtåligt gods. Vi är försäkrade och de som arbetar hos oss innehar F-skattsedel.

Som privatperson finns möjlighet till RUT- avdrag vid bohagsflytt. Hjälp med möblering eller vissa typer av transport kan i vissa fall också vara berättigade till RUT.

Kontakta oss gärna om du har frågor om RUT, eller läs mer på Skatteverkets hemsida, klicka här

Läs allmänna flyttbestämmelser för konsument: Bohag 2010

Offertförfrågan Privatflytt, möblering och transporttjänst

Gör din offertförfrågan direkt på vår webbplats, så återkommer vi med ett bra erbjudande.

För mer information
kontakta oss